Campus Work Iskolaszövetkezet

2019.03.14.

Változatos munkalehetőségek a Campus Worknél!Jelentkezz on-line még ma!

·         rugalmas munkaidő, akár részmunkaidőben is  

·         kiemelkedő bérezések

·         megbízható Iskolaszövetkezet

·         nyelvtudást igénylő munkák

·         csomagolás, címkézés

·         raktári kisegítés

·         folyamatos, szakmai munkák

·         árufeltöltés, leltározás

·         színházi kisegítés

·         host és hostess munkák

·         call center, ügyfélszolgálati munkák

On-line jelentkezés: http://www.campuswork.hu/online-jelentkezes

       Elérhetőségek:  www.facebook.com/campuswork - Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Debrecen, Böszörményi út 138 (C épület, földszint)

·      

 

18SZJA - Tájékoztató

A tavalyi évhez hasonlóan a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) elkészíti személyi jövedelemadó-bevallásának tervezetét, ha a 2018 évben diákmunka folyamán jövedelemre tett szert. Az adóhatóság kiszámítja a jövedelemét terhelő adót, számításba veszi az év közben levont adóelőleget és a figyelembe vett kedvezményeket. A tervezetben szerepel egyenlege, ami lehet nulla, még fizetendő adó vagy Önnek visszajáró összeg. Ezt a tervezetet 2019. március 15-től megnézheti a www.nav.gov.hu –ról  és a www.magyarország.hu –ról elérhető eSZJA  oldalon.

Ha Önnek nincs Ügyfélkapu hozzáférése, az adóbevallási tervezet postázását 2019. március 18-ig kérheti az alábbi módokon:

·         SMS-ben a 06-30/344-4304 telefonszámon a következő formában:

SZJAszóközadóazonosító jelszóközééééhhnn

·         a NAV honlapján elérhető űrlapon (www.nav.gov.hu/eszja/eszja)

·         levélben kötetlen formában

·         NAV ügyfélszolgálatán személyesen

·         a NAV telefonos tájékoztató rendszerén keresztül.

Az adóbevallási tervezetét nézze át, annak tartalmát hasonlítsa össze az Iskolaszövetkezettől kapott igazolásokkal. Ha egyetért az adóbevallás tervezettel, Önnek további teendője nincs, a tervezet érvényes személyijövedelemadó-bevallásává válik. Ha nem ért egyet a z adóbevallási tervezettel, akkor a tervezet adatait beküldés előtt ki kell egészítenie. Ezt legegyszerűbben az Ügyfélkapus regisztrációval rendelkezők tehetik meg a NAV webes felületén. Amennyiben papír alapon szeretné az szja-bevallását kitölteni, úgy az üres nyomtatványt letöltheti a NAV honlapjáról. A nyomtatvány száma: 18SZJA

Ha ezt a módosítást nem végzi el, vagy nem nyújt be papír alapon új 18SZJA jelű bevallást 2019. május 20-ig, akkor a NAV elkészített tervezete lesz az Ön érvényes adóbevallása.