Campus Work Iskolaszövetkezet

Campus Work Iskolaszövetkezet – Kezdd el most a nyári diákmunkád!  - Tájékoztatója- 2017.05.10.

Amennyiben már most májusban is munkába tudsz állni, akkor már nem is kell keresned nyári munkát! Májusban kiemelkedő bérezéseket, és hűségprogramunkban előnyt kínálunk a nyári munkák beosztásánál. Változatos munkákat kínálunk nektek, ezeket akár barátaitokkal együtt is végezhetitek. Van lehetőség 8, 12, de akár 4 órában is dolgozni, attól függően, hogy milyen a tanulmányaid melletti ráérésed. Ha nappali tagozaton tanulsz, ha folyamatos bevételre van szükséged, vagy csak valamire gyűjtesz, ha megbízható munkáltatót keresel, akkor a megoldás a Campus Work Iskolaszövetkezet. Nálunk…: … időben megkapod a béred; …nincs minimumkorlát, akár havonta egyszer is dolgozhatsz; …rugalmasságot találsz: ha változik az órarendet, mi alkalmazkodunk, nem büntetünk; …szinte mindent intézhetsz on-line; … passzív hallgatóként is dolgozhatsz; …tovább is fejlődhetsz a szakmai, csoportvezetői, munkaszervezői programokban.

Jelenleg ilyen munkakörökben várnak munkatársaink: - könnyű fizikai munkák; - host és hostess munkák; - vendéglátói kisegítő munkák; - telefonos munkák; - fordítás, tolmácsolás.

Jelentkezz on-line a http://www.campuswork.hu/index.php?mod=jelentkezes oldalon, vagy e-mailben a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címem, személyesen pedig irodánkban az Böszörményi úti Campuson (Böszörményi út 138. „c” épület, földszint) az étterem mögött.  Aktuális munkáinkat a http://www.facebook.com/campuswork oldalon is megtalálod. Campus Work Diákszövetkezet.

Campus Work Iskolaszövetkezet – Tájékoztatója- 2017.03.02.

A diákmunkát végzőknek is adóbevallási kötelezettségük van, de ha máshonnan nem származott jövedelmük, csak a diákmunkából, akkor a NAV is elkészít/het/i az adóbevallásukat. Március 15-ig kérhetik a NAV-ot (http://www.nav.gov.hu) az adóbevallás elkészítésére. A NAV tájékoztatója (2017) az idei adóbevallás menetéről, elérhető: http://hszk.unideb.hu/minosegbiztositas/13-osztondij-ft-informacio/80-nav-tajekoztato-2017 oldalon is. Az 1% -ról (16SZJA) EGYSZA űrlapon (http://www.nav.gov.hu/search/searchresults?query=EGYSZA&prevquery=%22EGYSZA+%C5%B1rlap+%22)  kell rendelkezni, pl. DE/A „Kossuthos Hallgatókért Alapítványadószáma, amit a nyilatkozaton fel kell tüntetni: 18547869-1-09 – részletek és a támogatás kérése: http://hszk.unideb.hu/kha.

Várjuk az új diákok jelentkezését, új munkára. Kiemelkedő kereseti lehetőségek hallgatóknak!

Ha még nem hallottál a Campus Work Iskolaszövetkezetről, itt az ideje, hogy megismerkedj színes, izgalmas, jól fizető munkáinkkal. Változatos munkákat kínálunk nektek, ezeket akár barátaitokkal együtt is végezhetitek. Van lehetőség 8, 12, de akár 4 órában is dolgozni, attól függően, hogy milyen az egyetem melletti ráérésed. Ha nappali tagozaton tanulsz, ha folyamatos bevételre van szükséged, vagy csak valamire gyűjtesz, ha megbízható munkáltatót keresel, akkor a megoldás a Campus Work Iskolaszövetkezet.

Nálunk…: … időben megkapod a béred; …nincs minimumkorlát, akár havonta egyszer is dolgozhatsz; …rugalmasságot találsz: ha változik az órarendet, mi alkalmazkodunk, nem büntetünk; …szinte mindent intézhetsz on-line; … passzív hallgatóként is dolgozhatsz; …tovább is fejlődhetsz a szakmai, csoportvezetői, munkaszervezői programokban. Jelenleg ilyen munkakörökben várnak munkatársaink: könnyű fizikai munkák, host és hostess munkák, vendéglátói kisegítő munkák, telefonos munkák, fordítás, tolmácsolás.

Jelentkezz on-line a http://www.campuswork.hu/index.php?mod=jelentkezes oldalon, vagy e-mailben a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címem, személyesen pedig irodánkban az Agrár Campuson (Böszörményi út 138. „c” épület, földszint) az étterem mögött.  Aktuális munkáinkat a http://www.facebook.com/campuswork oldalon is megtalálod.