Kossuthos Hallgatókért Alapítvány

2017.06.23.:

KHA Pályázati felhívás -külföldi tanulmányi utazás támogatására - Adatlap

Határidő: 2017.07.10. 12 óra E-mailen: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

************************

Felhívás

Kérjük támogassa a Kossuthos Hallgatókért Alapítványt adója 1 %-kával

A Kossuthos Hallgatókért Alapítvány 2000. évtől kezdődően közvetlenül fogadhatja a magánszemélyek adójából a magánszemélyek által közcélokra felajánlható 1 %-ot. Arra szeretnénk kérni Önt, Családját, hogy e lehetőséggel élve támogassa a Kossuthos Hallgatókért Alapítvány tevékenységét.Az Alapítványt 1996-ban magánszemélyek alapították a Kossuth Lajos Tudományegyetemen/Debreceni Egyetemen. A kuratórium eddigi fennállása alatt 2300 hallgatót támogatott több mint 63 millió Ft összeggel (2000-től a DE jogutód karok: ÁJK, BTK, GYFK, IK, MK, TTK, ZK hallgatóit), külföldi szakmai utazási és tanulmányi út útiköltség támogatása célokból.

A felajánlásról rendelkező nyilatkozatot a 1653NY/1653-D/1653SZJA lapon, a külön letölthető (EGYSZA) űrlap szerint lehet megjelölni. A rendelkező nyilatkozat a (kitöltő) adózó nevét, adóazonosító jelét, valamint az (Alapítvány) kedvezményezett adószámát tartalmazhatja. Akik nyilatkozatot adnak egyszerűsített (NAV elkészítésű) bevalláshoz, vagy egyéni bevallást készítenek, azoknak az EGYSZA nyilatkozatot a kitöltés után az adóbevallási csomagban kell elhelyezni. Akik nem készítenek egyéni bevallást, azoknak a rendelkező nyilatkozatot a NAV-hoz kell eljuttatnia, elküldenie.

Megjegyzés: Az alacsony kamatszint és a megcsappant 1%-os támogatás miatt 2016-ban - sajnos - a Kuratórium támogatási lehetősége korlátozott volt.

NAV (adózási) tájékoztató: http://hszk.unideb.hu/minosegbiztositas/13-osztondij-ft-informacio/80-nav-tajekoztato-2017

EGYSZAűrlap letölthető: http://www.nav.gov.hu/search/searchresults?query=EGYSZA&prevquery=%22EGYSZA+%C5%B1rlap+%22

A Kossuthos Hallgatókért Alapítvány adószáma, amit a nyilatkozaton fel kell tüntetni: 18547869-1-09

Támogatását várva, azt előre is megköszönjük!

Debrecen, 2017. január                                                                                                          

A Kossuthos Hallgatókért Alapítvány Kuratóriuma

Dr. Végső János elnök

http://hszk.unideb.hu